Het Team

Het team

drs. Anthony Blom

tandarts / endodontist

Fardau Dijkstra

tandartsassistent /preventie-assistent

 

De tandarts vertelt:

“Na mijn afstuderen aan de Rijksuniversiteit Groningen in 1990 heb ik ruim 10 jaar gewoond en gewerkt op de Nederlandse Antillen. In 2001 keerde ik terug naar Nederland met mijn gezin en opende ik mijn eigen praktijk in Eindhoven. De tropische, ontspannen sfeer is nog goed te proeven in mijn praktijkvoering en dit lijkt menigeen op zijn gemak te stellen.  Samen met u ga ik op zoek naar de beste oplossing voor uw gebitsproblemen. Daarnaast stimuleer ik preventieve zorg en goede mondhygiëne zodat uw gebit niet onnodig schade oploopt. Mijn preventie-assistent is hierbij mijn rechterhand.

Ondertussen heb ik mij gespecialiseerd in wortelkanaalbehandelingen (endodontologie) en gebitsrehabilitatie bij slijtage en doe dit naast mijn werk als reguliere tandarts. Ook als u niet staat ingeschreven als cliënt bij mijn praktijk, kunt u voor een (gecompliceerde) wortelkanaalbehandeling of gebitsslijtage verwezen worden door uw eigen tandarts.”

De tandartsassistent vertelt:

“Ik woon met mijn partner en 2 kinderen in Oirschot. Sinds 2014 werk ik met veel plezier in de praktijk als tandartsassistent en sinds 2016, na het behalen van mijn certificaat, ook als preventie-assistent. Daarnaast doe ik ook baliewerkzaamheden, dus eigenlijk ben ik overal te vinden in de praktijk. Het is een leuke uitdaging om patiënten te motiveren om te werken aan een goede mondverzorging en ze uiteindelijk met een schoon en verzorgd gebit naar huis te laten gaan.”